Datastream partneri i zastupstva

U suradnji s našim partnerima, proizvođačima svjetski poznatih i etabliranih tehnoloških brandova ostvarite vrhunsku kvalitetu, skalabilnost, međusobnu integraciju i profesionalnu instalaciju i trajno održavanje svih sustava.

Za pojedine proizvođače imamo ekskluzivna prava uvoza za Hrvatsku i zemlje u okruženju te najpristupačnije cijene na tržištu.

partneri

Axence Inc.

Axence riješenja su dizajnirana za tvrtke i organizacije bez obzira na njihov poslovni profil. Naš software odgovara ne samo za potrebe mrežnih i sistemskih administratora već i za sigurnosne inžinjere ali i za djelatnike.Cambium Networks

Cambium networks kao vodeći svjetski proizvođač bežične mrežne opreme u suradnji sa DataStreamom krajnjim Korisnicima osigurava najsuvremeniju opremu neophodnu za realizaciju bežično tehničkog rješenja. DataStream nudi Cambium networks Point-to-Point i Point-to-Multi Point rješenja kroz serije proizvoda.

Fortinet

Tvrtka DataStream ima status Fortinet Silver Partnera za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te svojim klijentima i korisnicima nudi cjelokupan Fortinet program, instalaciju, održavanje, podršku i obuku.

GrandStream

DataStream kao reseller proizvoda i rješenja tvrtke Grandstream Networks u mogućnosti je svojim klijentima na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine ponuditi cjelokupan Grandstream Networks program. Grandstream Networks je jedan od vodećih proizvođača VoIP rješenja i rješenja video nadzora.Innovaphone

Innovaphone je kroz godine rada razvio VoIP proizvode i rješenja koji se mogu vrlo jednostavno i neprimjetno integrirati u bilo koje okruženje (SOHO, SMB, enterprise…). Posebno želimo istaknuti Innovaphone IP PBX, VoIP gateway-e te IP telefone i adaptere koji se odlikuju iznimnom skalabilnošću, vrhunskim performansama i konkurentnom cijenom.


Ubiquiti Networks

DataStream svojim klijentima na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine nudi i proizvode tvrtke Ubiquiti – globalnog lidera u području inovativnih tehnoloških rješenja za ostvarivanje bežične komunikacije kroz WiFi i Access point uređaje. Administriranje kroz udaljene kontrolere, te outdoor i indoor program uređaje ovog proizvođača čini nezamjenjivima.


Zebra

DataStream svojim klijentima na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine nudi i proizvode tvrtke Nomadix – globalnog lidera u području inovativnih tehnoloških rješenja za pristup internetu. Konstantan rast broja korisnika interneta i povećana potreba za mobilnosti i bandwidthom traže od pružatelja usluga pristupa internetu nova ulaganja koja često znaju biti vrlo velika i neopravdana.

Extreme Networks

Extreme Networks je jedan od vodećih svjetskih porizvođača industrijske Wireless opreme kao i opreme za kućnu uporabu. Uređaji se odlikuju otpornošću na vanjske vremenske uvjete i najčešće se redovito koriste za profesionalnu ili industrijsku uporabu.
DataStream je u mogućnosti isporučiti sve dostupne Wi-Fi uređaje pod brandom Extreme Networks po najprihvatljivijim cijenama na tržištu.

Hewlett Packard Enterprise company

Aruba Access Point sustavi koriste umjetnu inteligeciju (AI-powered) RF optimizaciju, bogatu korisničku i aplikacijsku inteligenciju i tzv. smart management opcije kako bi unaprijedili UI (korisničko iskustvo), kvalitetu usluge i podržali digitalne inicijative radnih mjesta. Zigbee i Bluetooth IoT uređaji su također podržani

Obavijest partnerima

Poštovani Partneri,

Ovim putem Vas obavještavamo da smo promijenili adresu sjedišta naše tvrtke u RH, te da od 01.04.2021 godine poslujemo na novoj adresi:

DataStream d.o.o.
Spaces Matrix, Slavonska avenija 1c,
HR-10000 Zagreb

Uvjereni smo da će novi prostor omogućiti dodatnu efikasnost u radu te osigurati bolju podršku, s ciljem da našu dobru suradnju u predstojećem razdoblju učinimo još kvalitetnijom.

Molimo Vas da registrirate navedenu promjenu te da dokumentaciju, račune i sve ostalo vezano za zajedničko poslovanje od 01.04.2021 godine šaljete na novu adresu:

DataStream d.o.o., Slavonska avenija 1c, HR-10000 Zagreb

Brojevi telefona i faxa su ostali isti:

Tel: +385 1 5510-590
Fax: +385 1 5510-591

Naziv, OIB, e-mail adrese i podaci o računu tvrtke ostaju nepromijenjeni.
Veselimo se nastavku uspješne suradnje.

DataStream d.o.o.